in 3 stappen uw locatie gereserveerd...

Crown Slim Werken is niet alleen slim in huisvesting maar ook zeker voor wat betreft het reserveren. Daarin hebben wij inmiddels een jarenlange ervaring. Via ons geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke reserveringssysteem, legt u in een paar klikken uw reservering vast. 
Wilt u liever eerst meer informatie, stuur ons dan uw vraag of klik op de button voor een terugbelverzoek.Zo werkt het

Log met uw eigen unieke code eenvoudig in in ons zeer gebruiksvriendelijk reserveringssysteem. De eerste keer moet u voor het maken van een reservering eenmalig uw gegevens invoeren. Vervolgens reserveert u een flexplek, spreekkamer of vergaderruimte in een paar muisklikken:

1)  Kies uw locatie

Maak uw keuze uit de vele flexwerkplekken, kantoor- en spreekkamers, vergader- en trainingsruimtes verspreid over Nederland. In het centrum of dichtbij een wagenknooppunt.  Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt.

2)  Maak uw reservering

Vervolgens kiest u de gewenste datum, tijd en tijdsduur en eventuele extra opties.  Direct na het maken van de reservering ontvangt een bevestiging. 

3)  1-factuur

U ontvangt na afloop van iedere maand één totaalfactuur van uw gebruik van ruimten

Ervaar het gemak niet alleen tijdens de reservering maar ook op de locatie. De locatiemanager op de gekozen locatie zal u hartelijk ontvangen en al uw eventuele vragen beantwoorden.


Collectief ruimte huren
 

Bedrijven die voor een groter collectief flexruimte huren, reserveren via  een eigen reserveringssysteem. Daardoor is er op elk moment inzicht in de externe huisvesting. Ook grotere bedrijven die collectief flexruimte inkopen op één of meerdere Crown Slim Werken locaties ontvangen slechts één keer per maand een verzamelfactuur.

Klant worden?

Overal in Nederland flexibel werken en vergaderen voor een vast alles-inclusief-tarief!


Vul onderstaand uw gegevens in en u ontvangt van ons binnen afzienbare tijd uw inloggegevens. Mocht u met spoed inloggegevens wensen neem 
dan telefonisch contact met ons op via 085-4010270. 

Bedrijfsnaam *:
Contactpersoon *:
Telefoon *:
Email *:
KVK nummer *:
Factuuradres *:
Postcode/plaats *:


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

BEL OF MAIL ONS, WIJ HEBBEN VOOR ELKE VRAAG ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING!