volledige ontzorging op uw werklocatie

scherpe alles-inclusief-tarieven

Crown Slim Werken staat bekend om de de scherpste alles-inclusief-tarieven van Nederland. Een compleet pakket faciliteiten om u te ontzorgen, waardoor u zich als ondernemer volledig kunt focussen op uw business.

(Flexibel)werken, besprekingen voeren of vergaderen zonder extra bijkomende werkzaamheden en kosten. Na het inloggen in ons systeem vindt een overzicht van de verschillende locaties met de bijbehorende specificaties. 

Heeft u aanvullende wensen voor een andere of nog betere werksituatie, bel of mail ons voor meer informatie. Bij Crown Slim Werken is alles mogelijk.

uw werkplek reserveren

Ruimte  Prijs per ruimte per uur* (€)         Prijs per ruimte per dag (€)          
1-4 personen                                v.a. 15,00 v.a. 99,00  
1-10 personen v.a. 39,00 v.a.279,00  
1-15 personen v.a. 59,00 v.a. 379,00  
       
Eigen kantoorruimte                   vanaf 349,00 per maand    
       
lunch prijs p.p. 10,00    
beamer prijs per dagdeel 25,00    

* reserveringen worden afgerond naar volledige uren
 
Voor het reserveren van langere periodes gelden andere tarieven. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier. Vermeld daarin uw wensen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

EEN VOUDIG AANMELDEN EN DIRECT RESERVEREN!


alles-inclusief..., perfect geregeld!

Parkeren

Alle locaties beschikken over eigen parkeerplaatsen. Parkeren is in het alles-inclusief-tarief inbegrepen. In veel situaties een belangrijk financieel voordeel.

Receptie

Op alle locaties is een centrale receptie aanwezig voor het wegwijs maken van u en uw mede-werkers, het opvangen van uw bezoekers, het organi-seren van koffie/thee etc.

Internet

De locaties zijn allemaal voorzien van WiFi glasvezel internet. Goed internet is onmisbaar tegenwoordig. U ontvangt van de receptie een inlogcode.

Koffie/thee

In alle locaties is een voorziening voor het gebruik van koffie en thee.
Bekers, melk en suiker. etc. zijn steeds voldoende aanwezig. De schoonmaak doen wij.

Meubilair

Alle werkplekken en kantoren zijn uiteraard voorzien van meubilair. De stijl verschilt per locatie, afhankelijk van de 'cultuur' van het gebouw. heeft u speciale wensen, bel ons!


BEL OF MAIL ONS, WIJ HEBBEN VOOR ELKE VRAAG ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING!